Son Haberler

"Evet" mühürlü araç yakalandı


Akp'ye "Evet" Mührü Basılmış Pusulalarla Dolu Araç Yakalandı

İzmir Çınarlı’da AKP’ye ‘Evet’ mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu bir araç yakalanırken, İstanbul'da da bir kişi AKP'nin dağıttığı örnek oy pusulasını zarfa koymak isterken suçüstü yakalandı.
Alınan bilgilere göre Çınarlı'da AKP'ye "Evet" mührü basılmış hazır oy pusulalarıyla dolu "35 AC 9019" plakalı araç yakalandı ve sürücüsü hakkında işlem başlatıldı.
İstanbul'un Başakşehir İlçesi'ndeki AKP'nin seçim çalışması kapsamında evlere dağıttığı örnek oy pusulasını zarfa koymak isteyen Doğan Aydoğan adlı kişi suçüstü yakalandı. Blok adayı Abdullah Levent Tüzel için müşahitlik yapan Siyamend Elçeoğlu tarafından fotoğrafı çekilen kişi, polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Yalova'da ise, Emek Demokrasi ve Özgürlük Bloğu Yalova Bağımsız Milletvekili Adayı İhsan Coşkun'un müşahitlerine sandık başkanları tarafından çeşitli engellemelerin yapıldığı ve sandık başkanlarının oy pusulasında AKP 'yi işaretleme konusunda bazı seçmenlere baskı yaptığı iddia edildi.
----
Yukarıda okuduğunuz haber 2011 referandumunda meydana gelmiş sıradan bir olay; aynı şeyler 6 sene sonra yani 2017 seçiminde de başımıza gelebilir. Demokrasiyi korumak için yapmamız gereken en önemli şey sandığa sahip çıkmak. Hileyi engellemek. Sandığınıza, vatanınıza sahip çıkın. Farkındalık yaratmak için işe bu haberi paylaşarak başlayın...

Milli Detay Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Blogger tarafından desteklenmektedir.